Om REN KOS…

Som svensk blev jag med en gång förälskad i ordet “kos” når vi flyttade till Norge och det var också det första norska ordet som jag genast gav en helig plats i mitt hjärta.

För mig har det alltid varit något helt essentiellt med att uppskatta de små tingen i vardagen och för att kunna ta in dem så måste du vara närvarande. Det är egentligen lite det “kos” står för. Att ha en avslappnad attityd, att vara närvarande i nuet och tycka om det man håller på med. Att “kose sig”, som norrmännen säger själva. Så blev det namnet REN KOS.

REN KOS är den första helt ekologiska hudvårdssalongen i Stavanger och välkomnar kvinna som man, gammal som ung, som önskar uppleva ett unikt behandlingskoncept med en personlig touch.

Hos REN KOS köper du dig egentid för att få just din unika behandlingsplan och produktguide som passar just dig och dina behov. Här får du i lugn och ro bli omhändertagen och möjlighet till att uppleva sann vardagslyx med det lilla extra.

Mitt hjärta bankar för att jag ska kunna sätta guldkant på din vardag. Varmt välkommen ska Du vara till REN KOS!

Sara,